«Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε μόνοι μας»

Διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο γήπεδο της ομάδας. 

Αναλυτικά:  

«Τα πλάνα και οι πολιτικές φαίνονται στα δύσκολα. Όταν πιστεύεις στο πλάνο σου και έρχονται οι νίκες όλα καλά. Αν έρθουν οι αποτυχίες να έχεις το σθένος να υπερασπιστείς αυτό που πίστεψες. Χρειάστηκε λίγο χρόνο περισσότερο από ότι υπολογίζαμε. Αργήσαμε να μπούμε στο πετσί της Β’ κατηγόριας. Είχαμε δυσκολία αυτό φάνηκε. Με κάποιες κινήσεις άρχισε να φαίνεται η διαφορά. Με έλειπε η συνέχεια». 

«Να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Εύκολη φαινομενικά ήταν η λύση να αλλάξουμε προπονητή. Οι δικαιολογίες είναι έτοιμες. Όλοι το έχουμε ζήσει. Πάντα είχαμε δυσκολίες». 

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το οικονομικό μας. Όλοι πληρώνονται στην ώρα τους και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο». 

«Εμείς δεν είχαμε αφήσει το θέμα. Προχωρήσαμε σε βελτιωτικά έργα αξίας 300.000 ευρώ. Έχουμε πάρει την άδεια. Όλοι νομίζουν ότι είναι απλά. Το σωματείο μας δεν πρόκειται να παίξει με την υγεία κανενός. Θα παρέχουμε την ανάλογη προστασία σε όλους. Έγινε εντός και εκτός γηπέδου βελτιωτικά έργα. Υπάρχουν όμως σοβαρά προβλήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να τα καταφέρουμε μόνοι μας. Θέλουμε άλλα 3 σχεδόν εκατομμύρια. Δεν τα έχουμε. Θα χρειαστούμε την αρωγή του κράτους. Ξέρω ότι πολλοί θα εκνευρίζονται ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις. Η Νέα Σαλαμίνα είναι σωματείο. Δεν έχουμε την απαίτηση ότι έξοδο έχουμε να καλύπτεται από το κράτος»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο