Φιλίππου: «Αυτά είναι τα κριτήρια για προπονητή, αύριο συνάντηση με ΓΣΠ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μαΐου, Μιχελής Φιλίππου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

...τον Νεντίμ Τούτιτς: «Όπως είχαμε πει στην ανακοίνωση μας, να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που έδωσε στην ομάδα μας για άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Από εκεί και πέρα θα γινόταν προς το τέλος μια επαφή. Έγινε μια ποδοσφαιρική συζήτηση και κατέληξε από κοινού να μην συνεχιστεί η συμφωνία μας».

...το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο αθλητικός διευθυντής θα δει υποψήφιους και θα ετοιμάσει έναν κατάλογο για να μπορούμε να εκκινήσουμε τον προγραμματισμό. Βλέπουμε προπονητές που πληρούν ειδικά κριτήρια, από οποιαδήποτε αγορά και αν προέρχονται».

...τα βασικά κριτήρια για την επιλογή προπονητή: «Να γνωρίζει και να μπορεί να αντιληφθεί ιδιαιτερότητες του δικού μας πρωταθλήματος και να μπορεί να έχει μια μακροπρόθεσμο πλάνο, όπως και η εξέλιξη ποδοσφαιριστών».

...το μπάτζετ και τον στόχο της ομάδας: «Είναι πράγματα που τρέχουν αυτήν την στιγμή. Πρέπει να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση. Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε».

...το ρόστερ: «Θα γίνει ό,τι είναι ορθό για να έχουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα γίνουν συζητήσεις και περιμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ όσον αφορά του Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε τι θέλουμε και με υπομονή και σύνεση θα πορευτούμε». 

...το αν θα στηριχθούν και τη νέα σεζόν σε Κύπριους παίκτες: «Θέλουμε να στηρίξουμε του Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτό θα κάνουμε. Θα πάρουμε, εάν μπορούν να μας δώσουν αυτά που θέλουμε».

...το θέμα του ΓΣΠ: «Έχουμε στόχο να παίζουμε στο ΓΣΠ. Θα γίνει την Τετάρτη (8.5) μία συνάντηση για να πούμε περισσότερα. Θα προκύψουν περισσότερα μετά τη συνάντηση. Από την πλευρά μας θέλουμε και, μόλις υπάρχει κάτι επίσημο, θα τοποθετηθούμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο