Ανακοίνωσε Νικολάου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Νικολάου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για 1+1 χρόνο. Ο κ. Νικολάου θα πλαισιώνεται απο το βοηθό προπονητή Κυριάκο Πολυκάρπου. Η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου, θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Νικολάου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 συν 1 χρόνο.

Ο Νίκος επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, αυτή την φορά ως προπονητής, καθώς στο παρελθόν διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για 10 χρόνια (περιόδους 2002-2007 και 2009-2016) ενώ υπήρξε και αρχηγός της ομάδας μας στα 4 τελευταία χρόνια της παρουσίας του.

Ο Νίκος, ο οποίος είναι διπλωματούχος προπονητής κάτοχος του UEFA A, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα μας ως βοηθός αλλά και υπηρεσιακός προπονητής ενώ στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής της ομάδας μας κ-19.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής της κ-16 και κ-19 της Ομόνοιας Λευκωσίας ενώ για ένα μικρό διάστημα διετέλεσε και βοηθός προπονητής στην 1η ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας. Στην συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής της Κ-19 της Νέας Σαλαμίνας ενώ ακολούθως διετέλεσε πρώτος προπονητής στις ομάδες της Ομόνοιας 29ς Μαΐου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και Αναγέννησης Δερύνειας.

Ο κ. Νικολάου θα πλαισιώνεται απο το βοηθό προπονητή Κυριάκο Πολυκάρπου. Η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου, θα ανακοινωθεί αργότερα.

Αρχηγέ, σε καλωσορίζουμε ξανά στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσία και σου ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με την ομάδα μας!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο