Ο Κρις Τριανταφυλλίδης θα διεκδικήσει την Προεδρία της ΚΟΕ

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την Προεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την περίοδο 2020-2024 εξέφρασε με σημερινή ανακοίνωση ο Χρίστος Τριανταφυλλίδης. Οι εκλογές της ΚΟΕ θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Επιτροπής στις 19 Οκτωβρίου.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Τριανταφυλλίδης δηλώνει πως έχει επίγνωση των δυσκολιών σημειώνοντας πως διαθέτει τις γνώσεις, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες να προσφέρει στο Ολυμπιακό Κίνημα  στην Κύπρο αλλά και διεθνώς. Εχέγγυο για τούτο, όπως δηλώνει, η μέχρι σήμερα πορεία του στα αθλητικά δρώμενα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό  (Προεδρία του ΑΠΟΕΛ, Προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και μέλος του Εφετείου της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ).
 
Ο Κρις Τριανταφυλλίδης δηλώνει πως πρόθεση του είναι να συνεχίσει το έργο όλων των προκατόχων της θέσης με έμφαση στα θετικά του.  «Μέλημα μου  είναι να τιμήσω το Ολυμπιακό πνεύμα ειρήνης με βάση το οποίο η διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων εγένετο αφορμή να σταματούν ακόμη και πολεμικές συρράξεις. Επιδίωξη μου είναι να επικρατήσει ηρεμία, συναδελφοσύνη και αγαστή συνεργασία  όλων των εμπλεκομένων εις την Κυπριακή Ολυμπιακή  Επιτροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.  Τέλος, ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρει πως θα μεριμνήσει άμεσα να  πραγματοποιηθεί φιλολογικό μνημόσυνο εις μνήμη του αποβιώσαντος τέως Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιου Ιωαννίδη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο