Παρέλλης στο Ράδιο Πρώτο: «Στόχος η βελτίωση στην τεχνική μου, από θέμα δύναμης νιώθω καλά»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις και κουβέντα με τον αθλητή της δισκοβολίας Απόστολο Παρέλλη, είχε ο Θεόδωρος Καυκαρίδης στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παρέλλη στο Ράδιο Πρώτο:

«Η κατάσταση στο στίβο είναι ζόρικη, ακυρώθηκαν οι προετοιμασίες μας και οι αγώνες μας. Είμαστε στο περίμενε. Ήταν δύσκολο για όλα τα αγωνίσματα, όχι μόνο για το στίβο. Το 2019 με το 2020 έκανα ήδη δύο προετοιμασίες, η δεύτερη τελείωσε τον Μάρτιο λίγο πριν το Lockdown. Ήταν μεγάλο το κενό, επηρεάστηκα αρκετά, επανέρχομαι σιγά-σιγά, βρίσκομαι στον ίδιο δρόμο που ήμουν την προηγούμενη χρονιά. Συνήθως όταν υπήρχαν Ολυμπιακοί, έκανα τον Δεκέμβριο - Φεβρουάριο και Μάρτιο προετοιμασία. Φέτος δεν θα ταξιδέψουμε λόγω πανδημίας και μέτρων. Θα περιμένουμε ενθαρρυντικά μηνύματα και αν μπορούμε να ταξιδέψουμε τον Φεβρουάριο».

Για την επίδοση του: «Το 2019 ήταν πολύ καλή χρονιά για μένα, γι’ αυτό και είχα αυτό το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Η Σουηδία δεν έκανε lockdown γι’ αυτό και ανέβασε την ατομική του επίδοση. Ακόμη και τώρα εκεί προπονούνται και χωρίς καραντίνα. Υπάρχει ένα έδαφος να καλύψουμε. Το 2020 στα 60  μέτρα, ήταν μία αποχή τριών μηνών από την προπόνηση. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο».

«Παλαιότερα είχα κάποια θέματα, τώρα άρχισα να το διαχειρίζομαι καλύτερα, να μην νιώθω τόσο πίεση. Θέλω να μπαίνω μέσα και να νιώθω ακόμη πιο δυνατός και να τους βλέπω όλους στα ίσα. Μπαίνω να το διασκεδάσω γι’ αυτό και έκανα σε μεγάλο αγώνα, ατομική επίδοση».

«Το 2017 στον τελικό υπήρχαν δύο εκτός Ευρώπης, ο ένας ήρθε 3ος και 5ος. Το 2019 ήταν ο Τζαμαικανός που πήρε το μετάλλιο μετά από μένα. Ο μέσος όρος ηλικίας στις ρίψεις έχει αλλάξει λίγο, τώρα μπορούμε να μιλήσουμε με μέσο όρο 35-36-37. Πολλά τα παραδείγματα. Στόχος φέτος να πάνε όλα καλά και να τελειώσει η χρονιά με το καλύτερο».

«Ένα μέτρο από το ατομικό μου, μπορεί να κρίνει πολλά. Ο στόχος για τους Ολυμπιακούς του 2021, είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θα μου δώσει αυτό το κάτι. Είναι τεχνικό το θέμα, σε θέμα δύναμης είμαι καλά, μπορεί να σου πω και καλύτερα. Προσπαθούμε τον Μάρτιο να βρεθούμε σε καλό επίπεδο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο