Σε διπλό ταμπλό Ολίβια και Φίλιππα

Την προετοιμασία τους για τις επερχόμενες πολύ σημαντικούς αγώνες συνεχίζουν Ολίβια και Φίλιππα Φωτοπούλου που αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται σε δύο διαφορετικά μίτινγκ.

Η Φίλιππα πάει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας για να λάβει μέρος στον αγώνα μήκους στα πλαίσια του PSD Bank Indoor Meeting Dortmund. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα που είναι στη σειρά BRONZE MEETING και στον οποίο θα πάρουν μέρος αθλήτριες με σπουδαίες επιδόσεις στο μήκος. Με αυτά τα δεδομένα η Κύπρια πρωταθλήτρια θα έχει πολύ δυνατό ανταγωνισμό, με την προσπάθεια της να μεταδίδεται σε LIVE STREAMING μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης.

Η Ολίβια θα τρέξει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στα 200 μέτρα και στο COPA IBERDOLA-CAMPEONATO DE ESPANA, που ουσιαστικά είναι αγώνας συλλόγων της Ισπανίας, αγώνας που θα γίνει στην Βαρκελώνη. Η Ολίβια Φωτοπούλου που έχει ήδη το όριο συμμετοχής στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία τον Μάρτιο, έχει στα 200 μ. χρόνο 23.85 ως κορυφαία ατομική επίδοση, επίδοση που αποτελεί και Παγκύπριο ρεκόρ.

Οι δύο πρωταθλήτριες μας έχουν ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα αυτό τον μήνα και πάνε το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο στην Γάνδη και στο BRONZE IFAM GENT INDOOR.

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο