Και πάλι μετάλλια Ολίβια και Φίλιππα

Με εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και διακρίσεις κύλησε η συμμετοχή της Φίλιππα Φωτοπούλου και της αδερφής της Ολίβια στο διεθνές μίτινγκ IFAM GENT INDOOR MEETING που έγινε στην πόλη Γάνδη του Βελγίου.

Η Φίλιππα έφτασε πολύ κοντά στο δικό της παγκύπριο ρεκόρ (6.52μ) και με επίδοση 6.46μ κατέλαβε την πρώτη θέση στο μήκος γυναικών.

Σπουδαία κούρσα έκανε στα 60 μέτρα η Ολίβια που με χρόνο 7.38 δ. τερμάτισε 2η σε φώτο φίνις (έβγαλαν νικήτρια οι Βέλγοι μία αθλήτρια της χώρας με επίδοση 7.37 δ)

Και οι δύο πρωταθλήτριες μας αμέσως μετά τον αγώνα έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Φίλιππα: «Είμαι χαρούμενη με τα αποτελέσματα μου σήμερα! Αν και με χωρίς προπονητή και με μια ενόχληση στη φτέρνα, ήρθα στον αγώνα και το πάλεψα. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θα συνεχίσω με το κεφάλι ψηλά»

Oλίβια: «Πέσαμε στο νήμα μαζί με την Βελγίδα στον τελικό και δεν πήρα τη νίκη αλλά ήταν γενικά μία εξαιρετική κούρσα. Τρέξαμε σε περιβάλλον με πολύ χαμηλή θερμοκρασία μόλις 1 C, οπότε με ικανοποιεί που έτρεξα κοντά στο ατομικό μου σήμερα».

Φίλιππα και Ολίβια είναι οι μοναδικές αθλήτριές της Κύπρο που βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση στον κλειστό στίβο και έχουν σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις το τελευταίο διάστημα και οι δύο με παγκύπρια ρεκόρ. 

Η Ολίβια Φωτοπούλου στα 200μ. με 23.81 (έχει εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Τόρουν  της Πολωνίας (5-7 Μαρτίου) στα 60μ.) και η Φίλιππα στο μήκος με 6,52μ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο