Η προφητική δήλωση του Τσιτσιπά που είχε Παγδατή (pic)  

Για όσους δεν γνωρίζουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μάρκος Παγδατής διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα ο πρωταθλητής Ελλάδας τον Νοέμβριο που μας πέρασε ήταν στην Κύπρο και πέρασε κάποιες μέρες με τον πρωταθλητή μας. 

 

 

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στις 14 Ιανουαρίου ο Τσιτσιπάς, ο Μάρκος Παγδατής είναι συνεχώς δίπλα του, του δίνει συμβουλές και τον βοηθά αρκετά. 

Ωστόσο έκανε μια δήλωσε η οποία ίσως αποδειχθεί και προφητική μιλώντας για την πορεία του Μάρκου Παγδατή το 2006 όταν βρέθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν. 

«Ήταν σαν μια "καταιγίδα" στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον 4ο γύρο ή τα προκριματικά. Όμως θυμάμαι τον τελικό. Όλοι τον έβλεπαν. Μα όλοι. Ήταν η δική μου αρχή. Κάπου εκείνη την ηλικία άρχισα να παίζω τένις. Ο Παγδατής με έκανε να αγαπήσω περισσότερο το άθλημα του τένις. Να έχω πίστη και μια μέρα να κάνω ότι έκανε και ο ίδιος». 

Όπως καταλαβαίνετε ο Τσιτσιπάς είναι ένα βήμα μακριά από το να πετύχει ότι πέτυχε ο Παγδατής και του ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει ότι δεν πέτυχε ο Μάρκος. Την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο