Αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ο προπονητής έχει δική του ομάδα και φαίνεται ότι έπειθε τις ανήλικες να έχουν ολοκληρωμένες επαφές μαζί του.

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς, όπως έγραψε το dikastiko.gr, ένας προπονητής τένις κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά μαθήτριές του στη σχολή αντισφαίρισής του.

Ο 35χρονος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των κοριτσιών και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη κατόπιν καταγγελιών των γονέων των παιδιών. Τα κορίτσια που ήταν ηλικίας 14 ετών τους μίλησαν στους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους προέβησαν στην καταγγελία. Προπονητής τένις βιασμός

Ο προπονητής έχει δική του ομάδα και φαίνεται ότι έπειθε τις ανήλικες να έχουν ολοκληρωμένες επαφές μαζί του. Μέχρι στιγμής ο 35χρονος κατηγορείται για δύο περιπτώσεις, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και του αποδόθηκαν κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Το πρωί της Τρίτης, 9 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι ο προπονητής θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: dikastiko

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο