Το αστρονομικό συμβόλαιο του Αλκαράθ με τη Nike

Νέο δεκαετές συμβόλαιο με την Nike υπέγραψε ο Κάρλος Αλκαράθ, με τον Ισπανό τενίστα να έχει έσοδα από τον αμερικανικό κολοσσό πάνω από 150 εκατομμύρια.

Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, αλλά το όνομά του έχει ξεκινήσει να συνδέεται με το Big 3 του τένις, πράγμα το οποίο δείχνει από νωρίς το βεληνεκές του Κάρλος Αλκαράθ. Πέραν τούτου, όμως, αναγκάζει και τις εταιρείες που θέλουν να τον προσελκύσουν ή να τον διατηρήσουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Τρανό παράδειγμα η Nike, με την οποία ο Ισπανός τενίστας υπέγραψε νέο δεκαετές συμβόλαιο και από αυτή θα λαμβάνει 16 εκατομμύρια το χρόνο, δηλαδή 160 εκατομμύρια μέχρι να λήξει το συμβόλαιο.

Στο μέρος της νέας συμφωνίας των δύο πλευρών αναφέρεται πως ο κάτοχος του Roland Garros θα φέρει το δικό του logo στα ρούχα, έχοντας ποσοστό και από την μεταπώληση της συγκεκριμένης γκάμας των προϊόντων.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αλκαράθ με τη Nike ολοκληρωνόταν το 2025, ωστόσο η κορυφαία εταιρία ένδυσης και υπόδησης θέλησε να ανανεώσει από φέτος την επιτυχημένη συνεργασία με τον Ισπανό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο πριν την κατάκτηση του Roland Garros, του τρίτου Grand Slam της καριέρας του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο