Στις 7/11 ο 50ός Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης

Περίπου 33.000 δρομείς θα πάρουν θέση στη γραμμή εκκίνησης του 50ού Μαραθώνιου της Νέας Υόρκης, μετά την περυσινή ακύρωση του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η ετήσια εκδήλωση που προσελκύει χιλιάδες θεατές στο «Big Apple» θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου.

«Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης είναι μια υπενθύμιση όσων μπορούν να επιτύχουν οι Νεοϋορκέζοι με επιμονή, σκληρή δουλειά και υποστήριξη από την κοινότητα», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο, ο οποίος πρόσθεσε: «Καθώς οικοδομούμε μία ανάκαμψη για όλους μας, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για ασφαλή επανασύνδεση με τα εμβληματικά γεγονότα που κάνουν την πόλη μας υπέροχη».

Ο αγώνας 26,2 μιλίων (42,2 χλμ.), είναι εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στους ερασιτέχνες δρομείς, όσο και στους επαγγελματίες και κατά την τελευταία διεξαγωγή του το 2019 σημείωσε ρεκόρ με 53.627 δρομείς να περνούν τη γραμμή του τερματισμού.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδείξουν ένα αρνητικό τεστ σε COVID-19 ή να είναι εμβολιασμένοι και πρέπει να συμμορφώνονται στις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με τα ταξίδια και την καραντίνα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο