Πρόβλημα για τους Ράπτορς το ταξίδι στις ΗΠΑ

Οι Ράπτορς θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά για την ομάδα του Καναδά. 

Μεγάλο πονοκέφαλο προκαλούν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ στην διοργάνωση της συνέχειας της φετινής σεζόν. Το να μείνουν τόσο καιρό στο Ορλάντο είναι θέμα, όπως και το πως θα φτάσουν εκεί, αφού για την ώρα είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο πως θα μαζευτεί η ομάδα, αφού άλλοι παίκτες είναι στον Καναδά και άλλοι στις ΗΠΑ, ενώ ισχύει και η καραντίνα 14 ημερών. Το να πάνε όλοι στην Αμερική είναι μια δύσκολη περίπτωση, ενώ το ΝΒΑ δεν έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το πως θα γίνει η διοργάνωση στην Disney, πράγμα το οποίο κάνει τα ερωτηματικά ακόμα πιο έντονα. 

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι ομάδες θα ταξιδέψουν στις αρχές του Ιουλίου και αν οι δύο που θα πάνε στους Τελικούς τελειώνουν την δράση 12 Οκτώβρη. Αυτό σημαίνει ότι αν οι Ράπτορς φτάσουν στους Τελικούς θα είναι περίπου 100 ημέρες στην Disney πριν επιστρέψουν σπίτι και αν επιλέξουν και training camp στην Αμερική, αυτό σημαίνει ότι προστίθενται και άλλες ημέρες απουσίας από το σπίτι τους. 

Η ομάδα του Τορόντο περιμένει περαιτέρω ενημέρωση και μέρα με την ημέρα προσπαθούν να προσθέσουν λεπτομέρειες στο τελικό πλάνο τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο