«Πολιορκείται έντονα από τον ΑΠΟΕΛ»

Παρά την απόκτηση του Ράφαελ Σάντος, υπό μορφή διετούς δανεισμού, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την αναζήτηση για κεντρικούς αμυντικούς. Αυτό τουλάχιστον τεκμαίρεται από ρεπορτάζ των αυστριακών Μ.Μ.Ε. που επαναφέρουν στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον των «γαλαζοκιτρίνων» για τον Τάσο Αυλωνίτη.

Ο 30χρονος Ελλαδίτης στόπερ αγωνίζεται στη Στουρμ Γκρατς από το καλοκαίρι του 2018, ενώ είχε φορέσει τη φανέλα της και στο δεύτερο μισόι της σεζόν 2015/16, υπό μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

«Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Τάσος Αυλωνίτης και Ισαάκ Ντόνκορ, ενδέχεται να αποχωρήσουν από το σύλλογο. Ενώ ο Αυλωνίτης πολιορκείται έντονα από τον ΑΠΟΕΛ, στην περίπτωση του Ντόκορ υφίσταται ακόμη η πιθανότατα ανανέωσης του συμβολαίου», αναφέρουν οι Αυστριακοί δείχνοντας πως για τον Ελλαδίτη δεν υφίσταται το ίδιο ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αυλωνίτης είχε συνεργαστεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2017/18 και μάλιστα είχε εκφραστεί δημόσια με τον πλέον θετικό τρόπο για τη δουλειά του.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο