Το «ναι μεν, αλλά…» σχόλιο του Πιέρου για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας

«Ναι μεν, αλλά…», ήταν το σχόλιο του Πιέρου Σωτηρίου στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Ο διεθνής επιθετικός υπογράμμισε αφ’ ενός πως στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν σκέπτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο, διευκρίνισε αφ’ ετέρου πως ουδείς γνωρίζει πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα.

Κάθε πιθανότητα επιστροφής του στην Κύπρο τη δεδομένη στιγμή απέκλεισε ο Πιέρος Σωτηρίου. Μιλώντας ο Κύπριος διεθνής επιθετικός σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας απάντησε πως δεν είναι στις προτεραιότητες του αυτή την στιγμή η επιστροφή στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport FM ο άσος της Αστάνα:

Είναι σε αβεβαιότητα το πρωτάθλημα του Καζακστάν λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Δυστυχώς ήρθα σε μία περίοδο δύσκολη, δεν το είχα προβλέψει αυτό. Ευτυχώς κάνουμε προπονήσεις. Τα γυμναστήρια έχουν κλείσει και επειδή το γήπεδο μας το φτιάχνουμε ότι βρίσκω κάνω (γέλια). Πάμε στο γήπεδο της εθνικής υπάρχει ένα μικρό γυμναστήριο και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περιορισμός στις μετακινήσεις, αλλά μετά από κάποια ώρα τα mall είναι κλειστά, στους κλειστούς χώρους δεν επιτρέπεται η είσοδος».

Σου έλειψε το ποδόσφαιρο; «Σίγουρα, μετά από τέσσερις μήνες απραξία να κάνεις μόνο προπόνηση και να μην ξέρεις πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα είναι λογικό να ανυπομονώ να αρχίσουμε για να μπούμε σε μία ρουτίνα».

Σου έλειψε και η Κύπρος; Ήρθες πρόσφατα αλλά δεν έμεινες αρκετό καιρό:  «Μας είχαν δώσει μερικές άδεια να ξεκουραστούμε. Ήρθα στην Κύπρο, είχα καιρό να δω τους δικούς μου, την οικογένεια μου. Οι 10 μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα και επέστρεψα πίσω. Είχαμε την εντύπωση ότι θα άρχιζε το πρωτάθλημα σε λίγες βδομάδες, αλλά όπως είπα και πριν η κατάσταση επιδυνώθηκε με τον κορωνοϊό. Είχαμε παιχνίδι Κυριακή και το Σάββατο το πρωί ενημερωθήκαμε ότι το παιχνίδι ακυρώθηκε και ο πρόεδρος της χώρας έδωσε εντολή για δύο βδομάδες καραντίνα. Μετά έκανε διάγγελμα γι΄ άλλες δύο βδομάδες καραντίνα και τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ομόνοια; Είδαμε κάποια ρεπορτάζ. Ισχύει; «Το είχα διαβάσει, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτές τις φήμες. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και ψηλό συμβόλαιο (σ.σ. απολαβές). Σίγουρα εάν δεν είμαι χαρούμενος εδώ πέρα δεν θα σκεφτώ τα λεφτά αλλά θα πάω κάπου που να είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου. Προς το παρόν όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην Κύπρο. Όταν νιώσω ότι θέλω να γυρίσω στην Κύπρο, θα δω ποια ομάδα ενδιαφέρεται και αν ενδιαφέρεται, και θα αποφασίσω ανάλογα. Αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη μέρα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο