ΑΕΛ: Μίλησε για εξαπάτηση με διπλό συμβόλαιο ο Μίλερ

Σε σοβαρότατες αποκαλύψεις-καταγγελίες για την Κάρλος Στέιν του Περού προέβη ο Ρόντερικ Μίλερ, με τον οποίο έχει έλθει σε προφορική συμφωνία η ΑΕΛ.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα depor.com, ο Παναμέζος άσος στράφηκε κατά των ιδιοκτητών του συλλόγου κάνοντας λόγο για εξαπάτησή του με υπογραφή διπλού συμβολαίου καθώς και για μη καταβολή των δεδουλευμένων του εδώ και πέντε μήνες.

«Με εξαπάτησαν. Με έκαναν να υπογράψω διπλό συμβόλαιο και μέχρι στιγμής δεν με πληρώνουν. Μου χρωστάνε πέντε μήνες. Από τότε που ήρθα ο Κάρλος Ουκουλμάνα με εξαπάτησε και με χρησιμοποίησε η οικογένεια Ροδρίγκες. Κουράστηκα, δεν είναι επαγγελματικός σύλλογος», κατήγγειλε ο 28χρονος στόπερ.

«Δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Μου χρωστάνε πολλά χρήματα. Ζήτησα να διακοπεί το συμβόλαιό μου και αρνήθηκαν. Δεν με άφησαν και με έκαναν να χάσω μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είναι πολύ κακοί άνθρωποι», συμπλήρωσε εννοώντας προφανώς τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μίλερ με την Κάρλος Στέιν λήγει τον Δεκέμβριο του 2020 και ο παίκτης έχει διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες του λεμεσιανού συλλόγου πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο