«Μία πιθανότητα στο εκατομμύριο»

Αποκαλυπτικός και «ατακαδόρος», όπως συνηθίζει άλλωστε, εμφανίσθηκο και πάλι ο Ζαν Μισέλ Ολάς. Ο πρόεδρος της Λιόν, μίλησε στην εφημερίδα «Progress», για όσα έζησε στον επαναληπτικό με την Γιουβέντους, για την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας, αλλά και για την διακοπή του σαμπιονά, που άφησε τους «Λιονέ» στην 7η θέση κι εκτός Ευρώπης.

 «Πέρασα πολύ ωραία. Ομως από τον πάγκο, ασκούσαν απίστευτη πίεση στον διαιτητή», είπε χαρακτηριστικά ο Ολάς μιλώντας για την βραδυά στο Τορίνο και πρόσθεσε: «Ηταν απαίσιο. Ενιωσα ότι η Γιουβέντους δεν μπορούσε να χάσει, δεν ήταν δυνατό. Αλλά ο διαιτητής ήταν πολύ καλός. Κατάφερε να «κρατήσει» το ιταλικό προσωπικό. Υπήρχε μια ένταση στον ιταλικό πάγκο. Αναρωτηθήκαμε πώς θα βγούμε από αυτό». 

  Οσον αφορά στην παρουσία της Λιόν στο Final 8 του Champions League, ο Γάλλος παράγοντας, παραδέχθηκε: «Υπάρχει ακόμη, μία πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο, οπότε πρέπει να παίξουμε».

  Αναφερόμενος, τέλος, στην διακοπή του σαμπιονά, ο Ολάς, τόνισε: «Αυτή η κρίση (σ.σ. της Ligue 1) είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο. Είναι μια βαθιά αδικία και δεν θα την συγχωρήσω. Η καρδιά μας αιμορραγεί κάθε ημέρα από αυτό. Θα πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να δείξουμε ότι αυτή η στάση της L1 ήταν άδικη για εμάς».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο