Ο Βενγκέρ έχει τη λύση για τα οφσάιντ!

Αλλαγή κανονισμού των οφσάιντ με το VAR θα προτείνει ο Αρσέν Βενγκέρ, ως μέλος της FIFA πλέον, ενόψει και του Euro 2020 ώστε να σταματήσει όλη αυτή η κουβέντα και η γκρίνια για τις φορές που επιτεύχθηκε γκολ και στη φάση υπήρχε κάποιος εκτεθειμένος για ... χιλιοστά.

Στην Premier League έχουν παρατηρηθεί τα περισσότερα περιστατικά που έχουν προκαλέσει την οργή των οπαδών και των ομάδων, από τη στιγμή που έχουν ακυρωθεί γκολ γιατί προεξείχε... ένα νύχι από τον τελευταίο αμυντικό.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020 θα προτείνει την αλλαγή κανονισμού για να σταματήσει όλη αυτή η κουβέντα και πιο συγκεκριμένα έχει σκεφτεί τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να δει να λύνονται τα προβλήματα που προκύπτουν.

Αν έστω κι ένα σημείο το οποίο μπορεί να βοηθήσει σε γκολ, του σώματος του επιτιθέμενου, βρίσκεται στην ίδια ευθεία ή πίσω από τον τελευταίο αμυντικό, τότε δεν θα υπάρχει οφσάιντ...

Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν ένα πόδι είναι στην ίδια ευθεία άσχετα από τη φορά του σώματος κι αν αυτό έχει πάρει κλίση η οποία είναι στην πλάτη της άμυνας και δεν καλύπτεται, η φάση θα συνεχίζεται και δεν θα είναι εκτεθειμένος ο επιτιθέμενος...

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο