Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ο Γιόχανσον που γράφτηκε για Ομόνοια

Τ' όνομα του Σουηδό διεθνή Ματίας Γιόχανσον βγήκε στην επιφάνεια από Ελλάδα μεριά για περί ενδιαφέροντος της Ομόνοια. Πρόκειται για 28χρονο αμυντικό που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, με σημερινό δημοσίευμα ν' αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής κρατά κλειστά τα χαρτιά για το μέλλον του. Είτε αυτό έχει  άμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό ή με άλλη ομάδα. 

Ο Σουηδός δεξιός μπακ δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, αν δηλαδή θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και την επόμενη σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πρώτη επαφή που είχε με τον Τσάβι Ρόκα απέρριψε την πρότασή του να ανανεώσει επειδή δεν αποδέχθηκε τη μείωση στις αποδοχές του. Έκτοτε ο Γιόχανσον δεν έχει συζητήσει ξανά με τον Ρόκα, αλλά ούτε έχει ενημερώσει αν βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποια άλλη ομάδα.

Γενικώς, επικρατεί ένα μυστήριο γύρω από τις προθέσεις του. Στο ελληνικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι όσοι τον γνωρίζουν, θεωρούν δεδομένα ότι θα τα ξαναπεί με τον Ρόκα και ανάλογα με τη νέα πρόταση που θα του γίνουν δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο