Ετοιμάζουν… locker για Παπουλή και Κίκο

Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει τάχιστα και είναι πλέον σε σημείο που μπορεί να πει κάποιος πως μένουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Ο Φώτης Παπουλής προβάρει ήδη τα πράσινα. Χρώματα που θα μπορούσε να φορέσει πριν 8 χρόνια. Ο Παπουλής προερχόταν από εξαιρετική χρονιά στον ΟΦΗ. Προτάθηκε στην Ομόνοια, αξιολογήθηκε θετικά, εξετάστηκε, αλλά η τότε υπεροπλία της ομάδας στα άκρα (είχε Αβραάμ, Χριστοφή, Εφραίμ και Σκέμπρι), δεν έδιναν… χώρο για περαιτέρω κινήσεις. Κατέληξε στον Απόλλωνα και εντυπωσίασε.  Η συμφωνία Ομόνοιας-Παπουλή πέρα από το συμβόλαιο προνοεί και ειδικά επιδόματα για την Ευρώπη, ένας τομέας που ο διεθνής επιθετικός μέσος έχει εμπειρίες όσο κανείς άλλος στο ρόστερ της Ομόνοιας.  

Η περίπτωση Κίκο

Μπεργκ και Λάρκου άναψαν το πράσινο φως, ο παίκτης απάντησε θετικά και η περίπτωση ο Κίκο να μετακομίσει επίσης στο «Ηλίας Πούλλος» φαντάζει όλο και πιο πιθανή . Στην Ομόνοια γνωρίζουν ότι παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, ο ποδοσφαιριστής είναι δεσμευμένος με τον Ολυμπιακό, οπότε οι ιθύνοντες της αποτάθηκαν στον συμπολίτη τους και οι πληροφορίες λένε πως θα προκύψει συμφωνία το συντομότερο.

Επιπλέον κέρδος

Ο Παπουλής δίνει λύση στα άκρα και στην θέση πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Ο Κίκο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική για τον Λέζιακς, αλλά έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο σαν αριστερό χαφ, όσο και σαν ακραίος επιθετικός μέσος. Τρία σε ένα δηλαδή, ενώ προσθέτουμε και την ικανότητα του στις στημένες μπάλες.

Με τα δεδομένα αυτά η Ομόνοια κλειδώσει τα φτερά της (έχοντας Μποτεάκ, Τιάγκο και Ακιντόλα ή ένα άλλο ποδοσφαιριστή αν τελικά δεν επιτευχθεί παραμονή του Νιγηριανού) και μπορεί να κοιτάξει για άλλη θέση (πέραν του σέντερ φορ). Την ίδια στιγμή, σημαντικό ρόλο στην τελική δομή του ρόστερ θα παίξουν δύο πράγματα. Η περίπτωση Κατελάρη (αν θα επιστρέψει ή θα συνεχίσει Ουγγαρία) και η απόφαση για το μέλλον του Περέιρα.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο