Όλοι "ΟΚ" με τα κριτήρια, συνεχίζεται η εξέταση του Ερμή!

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των φακέλων της ΟΥΕΦΑ. Όλα τα σωματεία πέρασαν, εκτός την περίπτωση του Ερμή, του οποίου συνεχίζεται η εξέταση του φακέλου. 

Η ανακοίνωση: 

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Cyta περιόδου 2020 - 2021 εξασφάλισαν αδειοδότηση μέσα από τη διαδικασία ελέγχου κριτηρίων σε πρόσφατη συνεδρία της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων.

Από τη διαδικασία του ελέγχου πέρασαν με επιτυχία τα ακόλουθα σωματεία:

ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς, ΕΝ Παραλιμνίου, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου, ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, ΠΑΦΟΣ FC, ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών.

Συνεχίζεται η εξέταση για το φάκελο του σωματείου ΕΡΜΗΣ Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εξετάστηκαν τα στοιχεία που κατέθεσαν τα Σωματεία για τα νομικά κριτήρια, τα αθλητικά κριτήρια, τα οικονομικά κριτήρια, τα διοικητικά κριτήρια και τα κριτήρια υποδομής.

Σημειώνεται ότι για τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας και μετά από απαίτηση της UEFA, δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ τα έξοδα των αντιπροσώπων ποδοσφαιριστών και η οικονομική πληροφόρηση του κάθε σωματείου για το έτος 2019 για να επιτυγχάνεται πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του φίλαθλου κοινού.

Επίσης για πρώτη φορά έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος στα γυναικεία σωματεία και πέρασε με επιτυχία το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Ladies το οποίο θα αγωνιστεί στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League 2020-2021.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο