«Ευλογία» το καρέ των αριστεροπόδαρων (pic)

Αριθμητικά οι αριστεροπόδαροι ποδοσφαιριστές μειονεκτούν. Είναι λοιπόν πιο δυσεύρετοι, όταν μάλιστα μπει στην εξίσωση και η παράγοντας ποιότητα. Για την Ομόνοια η παρουσία τεσσάρων παικτών με εξαιρετικό αριστερό πόδι είναι και επίτευγμα και ευτύχημα. Για τους τρεις ο κόσμος της ομάδας έχει πλήρη άποψη.

Ο πιο παλιός (διετία) Ζόρντι Γκόμες, αλλά και δύο από τα περσινά αποκτήματα ο Ερίκ Μποτεάκ και ο Γιαν Λέσιακς. Δεν χρειάζονται συστάσεις για κανέναν τους. Στον τομέα τους είναι από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα, ίσως μάλιστα ο Τσέχος κα ο Γάλλος να είναι και οι πρώτοι μεταξύ των πρώτων στην θέση που αγωνίζονται.


 
Στην παρέα έρχεται να δημιουργήσει καρέ ο Κίκο. Για τον οποίο δεν υπάρχει τόσο καθαρή εικόνα, τουλάχιστον στις εξέδρες. Είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που ψάχνει εδώ και καιρό ένα άλμα στην καριέρα του.

Περίπτωση πολυθεσίτη (στην αριστερή πλευρά), αφού μπορεί να ανταποκριθεί σαν αριστερό μπακ, αριστερός ή κεντρικός μέσος στο 4-2-3-1, πλάγιος χαφ σε 4-4-2, ακόμη και σαν ακραίος επιθετικός μέσος αν χρειαστεί. Είναι ο παίκτης που θα φέρει επίσης εξαιρετικά κτυπήματα στις στημένες μπάλες. Έρχεται να δώσει δικά του χαρακτηριστικά μαζί με το κίνητρο της απόδειξης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο