«Κεραυνοί» Χαμπουλλά: «Αν ισχύει, δεν έχω λόγια για το μέγεθος της βλακείας»!

Σε οξύ καταγγελτικό ύφος κινήθηκαν για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις του Ευγένιου Χαμπουλλά για το ακανθώδες θέμα της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης έβαλε κατά παντών υπευθύνων υπογραμμίζοντας ότι για ένα ζήτημα που «βαραίνει» στον προϋπολογισμό της κάθε ομάδας έπρεπε εδώ και καιρό να έχει (συζητηθεί αρμοδίως και) παρθεί μια απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΑCTIVE ο Χαμπουλλάς για...
...την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχουν δύσκολες και εύκολες κληρώσεις. Όλες οι ομάδες είναι φιλόδοξες και επικίνδυνες. Είναι ισορροπημένη η κλήρωση στο ξεκίνημα για εμάς. Γνωρίζαμε εδώ και άκυρο ότι θα έχουμε και την Ευρώπη και η ομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα και με το πρόγραμμα σε σχέση με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

...την τιμωρία έδρας του Αντώνης Παπαδόπουλος στην Ευρώπη: «Όχι, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Κάναμε κάποιες παραστάσεις και ζητάμε ανεξάρτητα εάν δεν παίξουμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος να διαγραφεί η τιμωρία. Αναμένουμε και θέλω να πιστεύω πως αρχές της επόμενης βδομάδας θα έχουμε απάντηση».

...για το ποσοστό παρουσίας φιλάθλων τη νέα σεζόν (σ.σ. η ΚΟΠ προτείνει στο Υπουργείο Υγείας ποσοστό 33%): «Η αδιαφορία που επιδεικνύουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην έγκριση του πρωτοκόλλου για την παρουσία φιλάθλων είναι άνευ προηγουμένου. Εδώ και τρεις μήνες σταμάτησε το πρωτάθλημα, γνωρίζουν όλα τα προβλήματα των σωματείων, την αδυναμία του κράτους και της ΚΟΠ για οικονομική ενίσχυση, παγοποίηση χορηγικών συμβάσεων. Όλοι περιμένουν για να μάθουν την παρουσία φιλάθλων. Θα έπρεπε όλοι να είχαν επιλύσει αυτό το ζήτημα εδώ και ένα μήνα. Οι ομάδες αιμορραγούν οικονομικά. Κάποιοι έχουν γραμμένο το ποδόσφαιρο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Είναι ωραία η πασαρέλα των πολιτικών σε αγώνες, όμως εδώ τους έχουμε ανάγκη. Και μιλάω για όλους. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε αυτή τη βδομάδα να έχουμε νέα βασισμένα στη λογική και όχι πίσω από τα φώτα. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε να έχουμε νέα που να στηρίζονται στη λογική και όχι στα θέατρα που έστησαν πριν δύο μήνες όταν πήραν την απόφαση για διακοπή, Και τώρα οι ίδιοι θα είναι που θα πάρουν αποφάσεις».

...το αν ισχύει ότι συζητείται όριο 500 εισιτηρίων διαρκείας για κάθε ομάδα: «Εάν αυτό ευσταθεί δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το μέγεθος της βλακείας που χαρακτηρίζει κάποιους. Μίλησα με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και του ΚΟΑ και εξέφρασα τη δυσαρέσκεια μου και την αγωνία μου. Εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να έχουμε νέα. Οι επιστήμονες θα προτείνουν 30%-33% και εύχομαι να το περάσει η Κυβέρνηση. Σύντομα αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν έχουμε πρωτόκολλο».

...την αντίδρασή του σε αυτό το ενδεχόμενο: «Θα τους πω ότι θα έχει 500 άτομα στο γήπεδο την ίδια ώρα που θα έχει 500 άτομα στις υπεραγορές και 500 στο καζίνο. Πιστεύω πως μπορούν να γίνουν διευθετήσεις για να παρθούν τα σωστά μέτρα ασφαλείας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο