«Πάμε για 8-9 παίκτες ποιότητας» (δηλώσεις) 

Δηλώσεις τόσο για την προετοιμασίας της ομάδας αλλά και για τον προγραμματισμό (η Πάφος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει μετεγραφές) έκανε το εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλλιούρας στον sport-fm. 

«Δεν έχουμε προχωρήσει σε μετεγραφή χωρίς να σημαίνει πως υπάρχει στασιμότητα. Είμαστε πολύ κοντά σε παίκτες και όταν θα ολοκληρωθούν όλα θα υπάρχει και ανακοίνωση». 

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κόσμου μας. Αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε την βάση των παικτών μας. Θα έρθουν και για δοκιμαστικά. Πάνω σ’ αυτούς θα προστεθούν περίπου 8-9 παίκτες». 

«Οι προσθήκες θα είναι ποιοτικές. Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο μας. Να πάμε ένα βήμα πιο μακριά. Γι’ αυτό καθυστερούμε. Θα ήταν εύκολο να κάνουμε μετεγραφές. Αλλά δεν το θέλουμε. Θέλουμε παίκτες ποιότητας που θα μας βοηθήσουν». 

«Γενικώς ο προπονητής μας θέλει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε σε όλες τις γραμμές». 

«Στόχος είναι ξεκάθαρος πια. Είναι η είσοδος στην πρώτη 6αδα. Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο μας και να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο