"Ο Τιμούρ γνωρίζει καλά που χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Σάββα Πηλακούτα με αφορμή το πρόσφατο φιλικό με τον Απόλλωνα, την κατάσταση του Ελουντού, τη διεργασία που γίνεται για τα διαρκείας αλλά και το πως προχωρά ο προγραμματισμός.

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Ανόρθωσης στο Super Sport FM:

«Το σημαντικό ήταν η επιστροφή μας στα γήπεδα, αξίζουν συγχαρητήρια λόγω συνθηκών σε όσους δούλεψαν. Ετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Ήταν παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, θεωρώ πως πήγαν όλα πολύ καλά. Είδαμε δοκιμές και πειραματισμούς και αυτό θα είναι το σκηνικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Όσοι νεαροί αποδείξουν ότι μπορούν να είναι μέλη της ομάδας, τότε ο Τιμούρ θα το δει αυτό. Είναι δίκαιος προπονητής ως προς τις επιλογές του.  Ο  Ελουντού δεν αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό, δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή τέτοια περίοδο. Έμεινε εκτός για να περιορίσουμε το ρίσκο».

«Αν δεν υπογράψει κάποιος δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοντά. Υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τ’ αφήσουμε τελευταία στιγμή. Ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, έχουν πρωταθλήματα σ’ εξέλιξη. Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν κάπως την τακτική μας όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Ο Τιμούρ γνωρίζει πολύ καλά που χρειάζεται ενίσχυση η Ανόρθωση. Υπάρχει η βάση στην  ομάδα».

Για διαρκείας: «Μετά την ενημέρωση που είχαμε από το πρωτόκολλο, θα αρχίσουμε τις επόμενες μέρες τον προγραμματισμό πάνω σε αυτό, είμαστε έτοιμοι. Αυτός που θ’ αγοράσει διαρκείας δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί , με αυτούς τους αριθμούς που έχουμε μπροστά μας. Θα έρθουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο