Η διαδρομή της προετοιμασίας και το τέταρτο σκέλος

Πλάτρες – Κακοπετριά – Λάρνακα και ξανά Πλάτρες. Αυτή είναι η διαδρομή που έκανε η Ανόρθωση για τα τέσσερα στάδια προετοιμασίας της, με το τέταρτο σκέλος ν’ αρχίζει από σήμερα το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ ετοιμάζουν βαλίτσες, αφού το μεσημέρι θα μεταβούν ξανά στα ορεινά  εκεί που θα καθίσουν για μία εβδομάδα, για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας και το απόγευμα θα προπονηθούν ξανά σε πιο ήπιες θερμοκρασίες, σε αντίθεση με αυτές που αντιμετώπιζαν στο «Αντώνη Καράς». Ο Τιμούρ Κετσπάγια που πέραν του αγωνιστικού, τρέχει και τον προγραμματισμό της ομάδας, με την όλη κατάσταση για την ώρα να παραμένει στάσιμη, χωρίς όμως ν' ανησυχεί ιδιαίτερα τον Γεωργιανό τεχνικό. Ξέρει τι παίκτες θέλει και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. 

Στην Ανόρθωση διατηρήθηκε σχεδόν ολόκληρος ο βασικός κορμός του ρόστερ και με λίγες αλλά ποιοτικές κινήσεις που θα γίνουν στη συνέχεια, έχουν ως μοναδικό σκοπό στο να παρουσιαστεί η ομάδα αντάξει στις προσδοκίες σε Κύπρο και Ευρώπη.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο