Οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης ζητούν κατάργηση του νέου λογότυπου

Δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους της Ανόρθωσης το νέο εμπορικό σήμα της ομάδας που παρουσιάστηκε σήμερα, αφού όπως αναφέρει ο Παν.Συ.Φι., θεωρούν την κίνηση αυτή επιπόλαιη, αφού αφαιρέθηκε τα βασικότερα στοιχεία που ταιριάζουν στην ιδεολογία της Ανόρθωσης. Με επιστολή τους μάλιστα που κοινοποιήθηκε στο ΔΣ της ομάδας, ζητούν να καταργηθεί το νέο "λογότυπο" και οι οποιεσδήποτε διεργασίες έχουν γίνει ή προγραμματίζονται και αφορούν νέα προϊόντα.

''Με την κληρονομία μας, στη Νέα Εποχή'' (video)

Η ανάρτηση των οργανωμένων:

"Επιστολή που κοινοποιήθηκε στα Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Μετά την σημερινή παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος νιώθουμε την απογοήτευση και την αύρα μεγάλης μερίδας του κόσμου ο οποίος διαφωνεί κάθετα με την αλλαγή και την αφαίρεση των βασικότερων στοιχείων όπως η ΑΣΠΙΔΑ και οι 9 γραμμές που συμβολίζουν το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ από την σημαία του Έθνους μας. Βασικά στοιχεία που μεγάλωσαν γενεές των γενεών και καθόρισαν την ιδεολογία του κάθε πραγματικού ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ.

Σαν Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θεωρούμε επιπόλαιη την κίνηση την δεδομένη χρονική στιγμή όπου το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν το καλύτερο. Μια κίνηση που ξυπνά μνήμες του 2015 και κάποιες βασικές ανησυχίες του κόσμου που αντιδρούσε με την εμπορευματοποίηση των αξιών μας. Μπορούσε κάλλιστα η αλλαγή να γίνει σε πλαίσια που να συμβαδίζουν με την σημερινή εποχή αλλά ταυτόχρονα να μην αλλοίωναν τις αξίες, την Ιστορία και τα 110 χρόνια ζωής αυτού του Συλλόγου.

Δυστυχώς η νέα “οπτική ταυτότητα” απέχει από το να εκφράσει όσα περιγράφει ως αρχές, ιδανικά και ιστορία μας το βίντεο παρουσίασης. Το κυριότερο σημείο αστοχίας είναι ότι χάθηκε από το λογότυπο το βασικό συστατικό της ιστορίας μας δηλαδή το μήνυμα προς όλους για την Ελληνικότητά μας. Η Ιστορία και οι ρίζες μας είναι πολύ πιο σημαντικές από οποιαδήποτε αύξηση σε εμπορικότητα. Δεν είμαστε απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Επίσης ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι αυτοί που ανέλαβαν να σχεδιάσουν το νέο σήμα. Πόσα έχουν χρεώσει αυτό το πράγμα αφού με τις δικές μας γνώσεις βρήκαμε ότι ο συγκεκριμένος Φοίνικας υπάρχει σε ιστοσελίδα που παρέχει εικόνες προς επεξεργασία και στοιχίζει μόνο €3. Είναι λυπηρό η ομάδα να χρυσοπληρώνει υπηρεσίες που κάλλιστα μπορούσαν να γίνουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ από άτομα του κύκλου της Ανόρθωσης. Άλλο πράγμα ο επαγγελματισμός και άλλο η εκμετάλλευση.

Πρόταση μας για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί είναι όπως ΑΜΕΣΑ να ακυρωθεί το νέο “λογότυπο” και οι οποιεσδήποτε διεργασίες έχουν γίνει ή προγραμματίζονται και αφορούν νέα προϊόντα. Την οικονομική ζημιά της πράξης αυτής, να την επωμιστούν όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή σε οποιοδήποτε πόστο της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Είτε έχουν έμμεσο είτε άμεσο ρόλο. ΑΠΑΙΤΗΣΗ όπως επιστραφεί το ΓΝΗΣΙΟ σήμα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο