Μισή ντουζίνα κυπριακές... μεταγραφές

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον περιβάλλοντα χώρο, αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας, ανάγκασε σε κάποιο βαθμό τις ομάδες μας, να στραφούν στο κυπριακό... προϊόν αφού μισή ντουζίνα Κύπριων ποδοσφαιριστών πήραν φέτος μεταγραφή στις έξι μεγάλες ομάδες του νησιού. 

Ο αριθμός δεν είναι μεγάλος, όμως τουλάχιστον έγινε η αρχή. Πέραν των μεταγραφών που πραγματοποιούνται, βλέπουμε και προπονητές σε αρκετά φιλικά να χρησιμοποιούν αρκετούς νεαρούς από τις ακαδημίες των ομάδων, δίνοντας τόπο στα νιάτα και χρόνο συμμετοχής έστω και σε φιλικές αναμετρήσεις. Αρκετές είναι και οι ομάδες μάλιστα που επέλεξαν κάποια παιδιά των ακαδημιών για να ενταχθούν στα στάδια προετοιμασίας, μαζί με την πρώτη ομάδα. Κάτι που σαφώς τους γεμίζει εμπειρίες και δίπλα σε επαγγελματίες διδάσκονται και γίνονται καλύτεροι.

Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που πήραν φέτος μεταγραφή είναι οι Ανδρέας Νεοφύτου (Ανόρθωση), Χάρης Χατζηγαβριήλ (ΑΠΟΕΛ), Αντρέας Μακρής (ΑΕΚ), Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης (Απόλλων), Γιώργος Μαλεκκίδης (Απόλλων), Βασίλης Παπαφώτης (ΑΕΛ).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο