Κομπλέ στην επίθεση

Η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ αφορά τον επιθετικό Μάτκο Μπάμπιτς. Με την κίνηση αυτή και την προσθήκη του Κροάτη, η λεμεσιανή ομάδα κλείνει το κεφάλαιο… επιθετική τριπλέτα με τον Ντούσαν Κέρκεζ, τουλάχιστον εδώ να νιώθει ήσυχος. Ο Μπάμπιτς έκλεισε στην ΑΕΛ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τη διοίκηση Αντρέα Σοφοκλέους σε ότι αφορά τα συμβόλαια παικτών να βγαίνει κερδισμένη. Έχει πλάνο και αυτό ειπώθηκε αρκετές φορές και με βάση αυτό το πλάνο χτίστηκε και η φετινή ΑΕΛ. 

Μαζί με τον Μπάμπιτς, την ευθύνη της επίθεσης θα έχουν και οι Αντρίγια Μαΐντεβατς και Μαέ, άλλες δύο σημαντικές μονάδες για το ρόστερ της φετινής ΑΕΛ. Ο Βόσνιος τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να βγαίνει κερδισμένη σε ότι αφορά το σκοράρισμα. Την τελευταία πενταετία η καλύτερη της σεζόν σε γκολ ήταν το 2016/17 έχοντας 53 γκολ υπερ, ενώ την σεζόν που μας πέρασε που τερματίστηκε λόγω πανδημίας, τα γκολ που σημειώθηκαν από τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν λιγότερα από 30.

Στην ΑΕΛ θέλουν φέτος να δουν βελτίωση στον τομέα του σκοραρίσματος, αναμένοντας βοήθειες από τους τρεις προαναφερθέντες.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο