Μαχητές σε Πουλλαΐδη: "Με τα “likes” και τα “love” δεν..."

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, απάντησαν στο μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη σχετικά με την ανάρτηση του για το εμπορικό έμβλημα της ομάδας.

"Ο κόσμος της Ανόρθωσης φανερά δυσαρεστημένος περιμένει την διορθωτική ανακοίνωση που θα παρουσιαστούν οι ΣΩΣΤΕΣ εμφανίσεις της περιόδου 2020-2021. Η βαριά φανέλα της Ανόρθωσης που χωρίς το ιστορικό μας έμβλημα δεν θυμίζει τίποτα από ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Μια πρωτοποριακή κίνηση με την συμπερίληψη της κατεχόμενης μας πόλης σε μια από τις τρεις εμφανίσεις που δεν πήρε την προβολή που της άξιζε. Μια κίνηση που επιθυμούσαμε εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και ο κόσμος θέλει να στηρίξει την ομάδα του έμπρακτα σε μια περίοδο που ο αθλητισμός αργοπεθαίνει. Να σημειώσουμε ότι για την απαξίωση του αθλήματος φούτσαλ θα μιλήσουμε σε μεταγενέστερη περίοδο αφού πρώτα επιλυθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα.

Αναμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις γύρω από το άσκοπο και άκαιρο θέμα που προέκυψε με το Ιστορικό μας έμβλημα, θέλουμε να τονίσουμε την σημασία που έχει για να παρθούν άμεσα οι διορθωτικές κινήσεις για ένα λάθος που δεν έπρεπε καν να ήταν θέμα συζήτησης. Μια εβδομάδα που πρέπει να “διαγραφεί” από τα πρακτικά και την Ιστορία της Ανόρθωσης.

Με το ΓΝΗΣΙΟ έμβλημα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Έχουν μεταλαμπαδευτεί χιλιάδες νέοι που πίστεψαν σ’ αυτήν την μεγάλη ιδέα. Έχουν πεθάνει και έχουν θυσιαστεί ήρωες που αφουγκράστηκαν τα πιστεύω αυτού του Σωματείου. Έχουν περάσει 110 χρόνια, ένας ολάκερος αιώνας. Το έμβλημα μας είχε αρκετές παραλλαγές αλλά ποτέ δεν αλλοιώθηκε η σημασία του, ποτέ δεν έχουν αφαιρεθεί γνήσια κομμάτια του. Ο Φοίνικας από μόνος του δεν έχει την ίδια σημασία που έχει όταν συμπεριλαμβάνεται μέσα στην ασπίδα και την σημαία του Έθνους μας για να συμβολίζει απόλυτα την ιδεολογία μας.

Η Ανόρθωση μπορεί να έχει αγωνιστεί σε μεμονωμένες χρονιές με τον Φοίνικα μόνο στην φανέλα, έχει αγωνιστεί με στολές του Άρη και της Αλκής. Αυτά δεν έγιναν για πιο μεγάλη εμπορικότητα. Συνέβησαν σε μεμονωμένες και δύσκολες περιπτώσεις μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Αλίμονο μας αν αποδεχτούμε να αλλοιώσουν την ταυτότητα μας πειράματα και εξυπνάδες. Η Ιστορία και οι ρίζες μας είναι πολύ πιο σημαντικές από οποιαδήποτε “αύξηση” σε εμπορικότητα. Δεν είμαστε απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Υ.Γ. Με τα “likes” και τα “love” σε ανοιχτά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αλλάζεις έμβλημα. Γι’ αυτό ή θα σοβαρευτείτε εσείς ή θα χάσουμε την δική μας σοβαρότητα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο