«Έκανε αυτά που κάνει τώρα ο Μέσι»!

Στον υπερθετικό βαθμό εξήρε το ταλέντο και τις ικανότητες του Γκιόργκι Κινκλάτζε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιον πρώην συμπαίκτη του ξεχωρίζει.

«Ο ποδοσφαιριστής που μου έχει μείνει στο μυαλό και είμαι τυχερός που έπαιξα μαζί του είναι ο Κινκλάτζε. Να σου πω κάτι που δεν το ξέρει πολύς κόσμος, στην προετοιμασία τότε ο Τιμούρ ήταν προσιτός αρκετά στους ποδοσφαιριστές, ήταν νέος ως προπονητής και μιλάγαμε μας έλεγε ιστορίες για τον Κινκλάτζε. Δεν ξέρω αν άναψε τη φλόγα του Τιμούρ εκείνη η κουβέντα, τις επόμενες μέρες τον έφερε προετοιμασία στην Κύπρο. Με 10 κιλά παραπάνω μπορεί και λίγα μπορεί να λέω.

Έστω και με 10 κιλά παραπάνω, είτε ξυπόλυτος έκανε προπόνηση, είτε με παντόφλες ήταν ένας ποδοσφαιριστής που καταλαβαίνεις την αξία του. Είχε μακρά απουσία, βοηθήθηκε από τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση και μετά πήγε στη Ρωσία με μεγάλη μεταγραφή. Έζησε το έπος της Τραπεζούντας, ήταν απίστευτος ποδοσφαιριστής.

Ήταν ο Μέσι της Ανόρθωσης. Αν είχε την όρεξη και τη δουλειά του Κετσπάγια, νομίζω ότι θα έπαιζε στηn Μπαρσελόνα αυτός ο παίκτης. Έκανε πράγματα που κάνει ο Μέσι τώρα. Έχουν το ίδιο στυλ», σχολίασε ο Ελλαδίτης τεχνικός στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο