Κίρζης για Μολ, ΟΦΗ και επιστροφή Γκαγμπέ (video)

Τον νέο του χορηγό παρουσίασε ο Απόλλωνας με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κίρζης να εξηγεί την σημασία του χορηγού κάνοντας και μια αναφορά στον αγώνα της Πέμπτής κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο τους 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. 
 

Τι είπε για τον χορηγό: 

«Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη εμπορική συμφωνία για τον Απόλλωνα. Για τον Απόλλωνα είναι πολύ σπουδαίο επίτευγμα να προσελκύει εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Πόλος έλξης η αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας σε Κύπρο και εξωτερικό αλλά και οι οργάνωση της ομάδας»

Για Μολ: «Πολιτική της ομάδας είναι πως δεν κάνουμε μετεγραφές για χάρην των μετεγραφών. Η εγχείρηση του Μολ πέτυχε και σύντομα θα φύγει από το νοσοκομείο. Αξιολογούν τόσο ο προπονητής αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων και αν βρούμε κάτι θα προχωρήσουμε». 

«Προσπαθήσαμε να βρουν την κατάλληλη λύση. Για αυτό καταλήξαμε στον Γκαγμπέ. Πήγαμε σε σίγουρη λύση. Μέχρι το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα»

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τον προγραμματισμό. Και εγώ και ο προπονητής». 

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Αν είμαστε σοβαροί και δείξουμε το Ευρωπαϊκό μας πρόσωπο τότε θα φέρουμε την πρόκριση στην Κύπρο»
 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο