Πηλακούτας για την κίνηση Τιμούρ (δηλώσεις)

Για την ήττα από τον Απόλλωνα και την κίνηση του Τιμούρ Κετσπάγια (ΔΕΣ ΕΔΩ) στην διάσκεψη τύπου αλλά και τον αγώνα με την Βασιλεία για το Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. 

Τι είπε: 

«Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Σκοράραμε και χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Ισοφάρισε ο Απόλλωνας και μπήκε στον αγώνα και μετά την ισοφάρισε ψάξαμε ένα δεύτερο τέρμα και δεν ήρθε. Μπήκαμε καλά στο β’ μέρος δεν σκοράραμε. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που έκανε το 3-1. Βρήκαμε ευκαιρίες, λίγο η ατυχία λίγο ο Δημητρίου δεν μας επέστρεψε να πάρουμε κάτι καλύτερο στον αγώνα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε όλα». 

«Πάντα υπάρχει ένταση σε τέτοια παιχνίδια. Ο διαιτητές δεν επηρέασε το παιχνίδι με τις αποφάσεις του. Μάλιστα δώσαμε και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Τα παράπονα μας εστιάζονται στον πειθαρχικό τομέα. Ειδικά στα φαουλ. Όπως στην φάση που ήρθε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα». 

«Έχουν γραφτεί πολλά. Το να παρουσιάζεται κάποιος σε συνέντευξη τύπου όπως ο Τιμούρ έχει τον δικό του λόγο. Έστειλε τα μηνύματα εκεί που πρέπει. Δεν έχει κανόνες σε διάσκεψη τύπου». 

«Ο Τιμουρ έστειλε το δικό του μήνυμα. Άλλες φορές λέει διάφορα. Τώρα επέλεξε αυτό τον τρόπο». 

«Την Τετάρτη το πρωι αναχωρούμε για Ελβετία. Η Βασιλεία είναι το φαβορί και πάμε για την υπέρβαση. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και με μια καλή εμφάνιση πιστεύουμε στην υπέρβαση». 

«Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για τον προγραμματισμό. Είναι ανοικτό το παραθυράκι του προγραμματισμού. Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο