"Ο Νίκος Παναγιώτου ωστόσο είχε διαφορετική άποψη"

Η Ανόρθωση αναφέρεται στον Νίκο Παναγιώτου, ο οποίος είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρώτος σε αγώνες κυπέλλου. 

Η ανάρτηση της Ανόρθωσης: 

Νίκος Παναγιώτου

Πρώτος (40) σε συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Πρώτος (72) σε συμμετοχές σε αγώνες Κυπέλλου

 5 κατακτήσεις πρωταθλήματος

Στην ερώτηση ποια θεωρεί ως την σημαντικότερη απόκρουση στην καριέρα του, χρειάστηκε να σκεφτεί αρκετά, καθώς ήταν πολλές οι καθοριστικές επεμβάσεις του Νίκου Παναγιώτου, σε σημείο που κάποιες από αυτές χάρισαν μέχρι και τίτλο στην Ανόρθωση.

Υπήρξε ωστόσο μια ιδιαίτερα σημαντική, η οποία έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όλων των οπαδών, τόσο αυτών που βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα όσο και όλων των υπολοίπων που είδαν αργότερα στη ημέρα τι ακριβώς έγινε.

 Το ρολόι έδειχνε το 69ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Ράουφμαν ετοιμαζόταν να κάνει το 3-1 για την ομάδα του από τα έντεκα βήματα, σφραγίζοντας μια νίκη που αν ερχόταν θα χάριζε το πρωτάθλημα στην Ομόνοια. Ο Νίκος Παναγιώτου ωστόσο είχε διαφορετική άποψη και «ψαρεύοντας» τον Γερμανό φορ κράτησε το 2-1. Ο Βάσος Μελαναρκίτης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο έπακρον και λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-2, φέρνοντας πανικό στον κόσμο της Ανόρθωσης που βρισκόταν στις κερκίδες, διαμορφώνοντας ένα αποτέλεσμα που ήταν αρκετό για να στεφθεί η ομάδα μας πρωταθλήτρια.

Ποια άλλη απόκρουση του Νίκου Παναγιώτου θεωρείτε εξίσου σημαντική με αυτή και τι άλλο θυμάστε από τον Κύπριο τερματοφύλακα;

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο