Αποκαλυπτικό: Το σενάριο διακοπής έχει και... σλόγκαν

Οι ημέρες κυλάνε, οι φήμες εντείνονται, οι διαφωνίες υπάρχουν. Η ΚΟΠ παρακολουθεί πολύ σοβαρά τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου ελέω του Covid-19, όμως, αναπόφευκτα κάποιοι θα δυσαρεστηθούν από τις αποφάσεις.

Από τις αποφάσεις των Σωματείων που θα επικυρωθούν από την Ομοσπονδία. Οι ζυμώσεις ήταν έντονες το σαββατοκύριακο και στο βάθος φαίνεται να βγαίνει άσπρος καπνός. Όλα δείχνουν Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι πιθανότητες για οριστική διακοπή αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Οι λόγοι και τα ζητήματα είναι πάρα πολλά και φαίνεται να ωριμάζει η άποψη με... σλόγκαν «να χάσουμε τη φετινή χρονιά και να γλιτώσουμε τις επόμενες».

Μάλλον οδεύουμε σε αυτό το σενάριο. Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και το εξής πολύ σημαντικό. Τα δεδομένα σε παρόμοιες περιπτώσεις αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, όμως, στην προκειμένη, φαίνεται να πηγαίνουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το ευνοούν οι πλείστοι, αλλά ας το αφήσουμε μέχρι εδώ. Στη Γενική Συνέλευση θα δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σίγουρα υπέρ της διακοπής είναι οι έξι ομάδες του β’ γκρουπ και οι υπόλοιπες των μικρότερων κατηγοριών. Επομένως, εφόσον συγκλιθεί Γενική Συνέλευση, τα μαθηματικά δείχνουν... διακοπή.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο