«Εγώ θα ψηφίσω διακοπή του πρωταθλήματος»

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ μίλησε για το μέλλον της φετινής σεζόν και τόνισε ότι θα ψηφίσει διακοπή του πρωταθλήματος για είναι αδύνατο όπως είπε μέχρι τις 15 Ιουνίου να έχουμε πρωτάθλημα. 

Οι δηλώσεις του στο Sports 1:

«Δεν υπάρχει ομάδα που να μην θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Η υγεία όμως των πρωταγωνιστών προέχει από κάθε απόφαση. Αυτά που ακούω με γεμίζουν προβληματισμό. Είναι απάνθρωπο να συζητούμε για προπονήσεις χωρίς αποδυτήρια και αγώνες με καιρικές συνθήκες 40 βαθμών. Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε ομαδικές κανονικές προπονήσεις, πράγμα που θα αργήσει δεν είναι στις 18 Μαίου που θα γίνει, δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα.»

«Ότι και να κάνουν στο σπίτι οι ποδοσφαιριστές για μένα δεν μπορεί να είναι έτοιμοι. Δεν ξέρω ποιος παραπλανάει ποιόν. Υπό κανονικές συνθήκες χρειάζονται 7-8 εβδομάδες με 10 φιλικά για να είναι έτοιμοι. Πως μπορεί τώρα να είναι;»

«Εγώ θα ψηφίσω διακοπή του πρωταθλήματος. Για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Πρακτικά είναι αδύνατο 15 Ιουνίου να έχουμε αγώνες πρωταθλήματος. Αν είναι για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα θα κάνουμε φιλικούς… αγώνες; Δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Το πρώτο θέμα για μένα είναι η υγεία των πάντων.»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο