Έπεσε η αυλαία και τίτλοι τέλους - Με 14 ομάδες τη νέα σεζόν! (pics)

Πάρθηκε η απόφαση! Με άδοξο τρόπο ολοκληρώνεται η σεζόν 2019-20, αφού μετά την προσωρινή διακοπή της 13ης Μαρτίου και με το πέρας των 64 ημερών, αποφασίστηκε και ψηφίστηκε σήμερα από το ΔΣ της ΚΟΠ η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και η αύξηση των ομάδων σε 14! Συνεπώς δεν θα υπάρχει υποβιβασμός στη Β' κατηγορία. 

Διακοπή η οποία φέρνει χαμόγελα σε κάποιους, ενώ κάποιες άλλες ομάδες συνεχίζουν να είναι αντίθετες σε αυτή την απόφαση.

Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα, είχαν αρχικά γίνει κάποιες τηλεδιασκέψεις μεταξύ των προέδρων, ακολούθησε η άτυπη ΓΣ της περασμένης εβδομάδας χωρίς να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, με την χθεσινή συνάντηση στο Προεδρικό να ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα.

Και αυτό, γιατί η κυβέρνηση δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται για χάρη του αθλητισμού να τροποποιήσει τα διατάγματα, αφού το πρωτόκολλο που είχε ετοιμάσει ΚΟΠ αυτό προνοούσε. Ο ΠτΔ έριξε το μπαλάκι στην ομοσπονδία και τα σωματεία, με την ΚΟΠ σήμερα να λαμβάνει αυτή την πρωτόγνωρη απόφαση της οριστικής διακοπής, μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ομάδων στην ομοσπονδία. 

Οι εκπροσώποι των ομάδων στην ΚΟΠ:

Χάρης Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ), Ευάγγελος Μούσκος (ΑΕΚ), Μιχάλης Ππεκρής (Ανόρθωση), Νίκος Νικολάου (Ομόνοια), Φώτης Φωτίου (ΑΕΛ), Φοίβος Βάκης (Απόλλων), Γιώργος Φαντάρος (Νέα Σαλαμίνα), Μιχάλης Μίτας (Δόξα), Αντώνης Ορθοδόξου (Εθνικός Άχνας), Ευριπίδης Λοϊζίδης (Πάφος FC), Αβραάμ Πιττάκης (ΕΝΠ), Χαράλαμπος Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Θάσος Παναγιώτου (Ερμής), Στέλιος Στυλιανού (Αλκή Ορόκλινη), Ιωάννης Τσαγγάρης (εκπρόσωπος β’ κατηγορίας), Κώστας Σοφρωνίου (εκπρόσωπος β’ κατηγορίας), Μενέλαος Μενελάου (εκπρόσωπος β’ κατηγορίας), Φίλιππος Γιαπατός (εκπρόσωπος γ’ κατηγορίας), Μιχάλης Χριστοφή (εκπρόσωπος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο