Θουκυδίδης για Πουρσαϊτίδη: "Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη"

Για την επόμενη μέρα στη Νέα Σαλαμίνα μετά την αποχώρηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη μίλησε ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων Θουκής Θουκυδίδης στον Active. 

Τι είπε για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: 

«Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια προσωπική απόφαση του κ. Πουρσαϊτίδη. Μίλησα το πρωί μαζί του, είναι μία απόφαση που πρέπει να τη σεβαστούμε, να την αποδεχθούμε και να δούμε και εμείς ως Νέα Σαλαμίνα πως θα προχωρήσουμε», ενώ για τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, είπε:

«Μου είπε και όπως έγραψε ότι έδωσε στη Νέα Σαλαμίνα ότι μπορούσε ή αν θέλετε ότι αυτή την στιγμή θα έπρεπε να αποχωρήσει. Εντάξει, όπως είπα πρέπει να αποδεχθούμε την απόφαση του Σάββα και να προχωρήσουμε. Ο Σάββας δεν ήθελε να μπούμε σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Να μην το ψάχνουμε, πρέπει να την αποδεχθούμε. Θέλω προσωπικά και εκ μέρους του δ.σ. να ευχαριστήσουμε τον Σάββα για την προσφορά του στη Νέα Σαλαμίνα. Ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο στη Νέα Σαλαμίνα πριν 2,5 χρόνια, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Είχαμε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία με κορύφωση την περσινή σεζόν που ήρθαμε στην 5η θέση και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Και φέτος η σεζόν ήταν πολύ καλή ανεξάρτητα αν πήγαμε στο δεύτερο γκρουπ. Εγώ και το δ.σ. θεωρούμε πετυχημένη την παρουσία του Σάββα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ευχαριστούμε και δημόσια. Και ποιος ξέρει, γιατί όχι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας. Είναι ένας νέος άνθρωπος, φιλόδοξος, πολύ καλός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θ’ αφήσει το στίγμα του όπου πάει στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο