Ομόνοια: Ε δεν είναι και τόσο εύκολο το καλοκαίρι της

Tο περσινό Καλοκαίρι ήταν τρομερά δύσκολο. Η Ομόνοια δεν άντεχε άλλη κακή σεζόν, την στιγμή που έπρεπε να χτιστεί πάλι από την αρχή, χωρίς ουσιαστικά περιθώρια λάθους. Οι μετεγγραφές πέτυχαν σχεδόν στο απόλυτο, η πορεία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δημιουργήθηκε ο πολυπόθητος γερός (ποιοτικά και ποσοτικά) κορμός. Την ίδια στιγμή ήρθε το παράλληλο κέρδος με την αξιοποίηση και την ανέλιξη του Κυπριακού στοιχείου.  Με αυτά και μ΄αυτά, η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος φαντάζει εύκολη. Ας βάλουμε πολλά εισαγωγικά στη λέξη. Είναι φυσικά σαφώς ευκολότερη από την περσινή, αλλά είναι μία μετεγγραφική περίοδος που θέλει προσοχή, που πρέπει να κάνεις το καλό καλύτερο. Αυτό δεν είναι τόσο απλό.

Ας υποθέσουμε καταρχήν, με βάση την δήλωση Παπασταύρου  ότι τα θέματα με τους δανεικούς λύνονται και οι Λούφτνερ, Ακιντόλα μένουν. Ας επίσης υποθέσουμε ότι υπάρχει αίσια κατάληξη με τις ανανεώσεις συμβολαίων, όπως του Φαμπιάνο. Η Ομόνοια θα έχει ήδη 13 ξένους αν θεωρήσουμε ότι αποχωρεί ο Μίκου, ενώ υπάρχουν και δύο παίκτες με συμβόλαιο, οι Περέιρα, Ραμίρες που αμφιβάλλουμε αν χωράνε στο πλάνο. Το μάξιμουμ μετεγγραφών αυτή την στιγμή  για τη λίστα Α, είναι δύο ξένοι παίκτες. Δεδομένο ότι θα έρθει φορ με άλλα χαρακτηριστικά από τον Ντάρμπισαϊαρ, με τις πληροφορίες  για τα απαραίτητα στοιχεία να φωτογραφίζουν μοντέλο Άλβες.

Το πιο σημαντικό είναι να μετρηθεί καλά, σε πρώτο στάδιο η ανάγκη να μπορεί η ομάδα να έχει περισσότερο βάθος σε συγκεκριμένες θέσεις,  οι νεοφερμένοι να δέσουν από τεχνικής άποψης και να δώσουν το παραπάνω. Είναι και η πλευρά των χαρακτήρων, το άψογο κλίμα πρέπει να διατηρηθεί σαν κόρη οφθαλμού. Στην εξίσωση πρέπει να μπει το επίπεδο, οι απαιτήσεις και το πρόγραμμα. Η περσινή ομάδα δεν είχε το βάρος της Ευρώπης. Το σωματικό από την μία και το αγωνιστικό. Εδώ μιλάμε για Τσάμπιονς Λιγκ, κατευθείαν στα πολύ βαθιά και ολίγον τι σε αχαρτογράφητα νερά. Ας μην ξεχνάμε την ιδιάζουσα κατάσταση. Η αποχή, η διακοπή, το γεγονός ότι πιθανοί αντίπαλοι θα παίζουν μέχρι τέλη Ιουλίου. Είναι όλα που πρέπει να μελετηθούν. 

Είναι σαφώς ένα βατό Καλοκαίρι, αλλά εύκολο δεν το λες, ακόμη και αν προκύψουν απρόοπτα.

Ροη ειδησεων
Σούπερ ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία, με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Μπιλμπάο-Ρεάλ και Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα, πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan
Σούπερ ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία, με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Μπιλμπάο-Ρεάλ και Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα, πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan
Κλεισιμο