Ονήσιλος: Αποχωρεί το προπονητικό επιτελείο!

Ο Ονήσιλος Σωτήρας εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί πως το προπονητικό τιμ της ομάδας για τη σεζόν που μας πέρασε θα αποχωρήσει.

Αναλυτικά:

''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΟΝΗΣΙΛΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ 2019-20
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ
Β.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΣΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΔΑΜΟΥ
ΠΡΟΠ.ΤΕΡ/ΚΩΝ: ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

* ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ..

*ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΝΗΣΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

(Υ.Γ)ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο