Θλίψη για τον θάνατο της Νικολέτας Παπαϊωάννου

Ο Οθέλλος Αθηαίνου με την πιο κάτω ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς τους οικείους της Νικολέτας Παπαϊωάννου μετά τον αδόκητο χαμό της.

Αναλυτικά:

«Με βαθιά θλίψη η ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ ανακοινώνει τον θάνατο της Νικολέτας Παπαϊωάννου που επεσυνέβει σήμερα 18/5/2020. Η Νικολέτα μας (αδελφή του πρώην διεθνή διαιτητή και προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Τάσου Παπαϊωάννου) έφυγε πρόωρα για το αιώνιο ταξίδι νικημένη από την επάρατη νόσο την οποία πάλεψε γενναία και με τόλμη με τα ιδανικά τα οποία μεγάλωσε και γαλουχήθηκε.

Ήταν η πιο πιστή και ένθερμη οπαδός της ομάδας μας η οποία παρακολουθούσε ανελλιπώς για χρόνια όλους τους αγώνες μας συντροφιά με την πολυαγαπημένη της κόρη, ενώ η προσφορά της ήταν συνεχής και ποικιλοτρόπως. Το κενό που αφήνει είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο ενώ ο πόνος δυσβάσταχτος.

Το Δ.Σ. του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ σε έκτακτη του συνεδρία αποφάσισε όπως οι σημαίες στο οίκημα του σωματείου μας και του γηπέδου να βρίσκονται μεσιτείες για 40 μέρες ενώ αντιπροσωπεία θα παρευρεθεί στην κηδεία της όπου θα καταθέσει στεφάνι.
Στο καλό ΝΙΚΟΛΕΤΑ μας, αιωνία σου η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Εκ του Δ.Σ. ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο