Πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης! (pic)

Ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, αφού έχει εκλεχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη φωτογραφία με τον κ. Γεωργιάδη, ο γιος του Δήμος και ο Λεωνίδας Χ'' Νικολάου.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ενισχύεται διοικητικά ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Με γνώμονα την άμεση ανέλιξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κερύνειας, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντα τους. 

Με σύνθημα, «Η ΠΑΕΕΚ μπορεί, η Κερύνεια δικαιούται», το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως πρώτιστο στόχο να τεθούν τα θεμέλια για ένα λαμπρότερο και πολλά υποσχόμενο μέλλον. 

Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει την νέα αυτή προσπάθεια αποφασισμένο να κρατήσει ζωντανή την φλόγα της Κερύνειας. 

Με την επιστροφή του ιστορικού σωματείου της Κερύνειας στην Β κατηγορία και την ενίσχυση της διοίκησης, το Διοικητικό Συμβούλιο προσβλέπει στην δημιουργία μιας σύγχρονης ποδοσφαιρικής ομάδας με εγκαταστάσεις αντίστοιχες του μεγέθους του ιστορικού μας σωματείου".


 
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο