"Χάθηκαν 3 εκατομμύρια από επενδυτή"

Μετά τα δεδομένα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Άρης Λεμεσού θ' αγωνίζεται γι' άλλη μία χρονιά στη Β' Κατηγορία, με την ομάδα της Λεμεσού να χάνει την ευκαιρία της πρώτης κατηγορίας αλλά και την ευκαιρία επενδυτών. Επενδυτές που είχαν βρεθεί αλλά λόγω της παραμονής στη δεύτερη κατηγορία έκαναν πίσω. Ζητάνε διευκρινίσεις από την ΚΟΠ και περιμένουν απαντήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκυή.
 
Οι σημαντικές τοποθετήσεις του προέδρου του Άρη Λύσανδρο Λυσάνδρου στον Super Sport FM:
 
Για επενδυτή: "Τρία εκατομμύρια ευρώ σε βάθος 3ετιας, η επένδυση χάθηκε γιατί βρισκόμαστε στη Β' κατηγορία και δεν ανεβήκαμε στην πρώτη"

"Ζητήσαμε το θέμα των αποζημιώσεων".
 
"Δεν ζητάμε υπερβολικά πράγματα, έχουμε υποστεί τεράστια ζημιά. Κρίνεται το μέλλον του σωματείου μας στο ποδόσφαιρο. Είναι δυσβάστακτο, δεν υπάρχουν βοήθειες ούτε από χορηγούς. Κάποιοι πάλι θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη".

"Ο Άρης είχε όλες τις πιθανότητες για ν' ανέβει κατηγορία".
 
"Αναμένουμε από την ΚΟΠ μέχρι την επόμενη Παρασκευή να έχουμε μία απάντηση. Ζητήσαμε να δει και κάποιες ενέργειες που δεν αφορούν την ομάδα μας αποκλειστικά. Αν δεν υπήρξε οτιδήποτε μεμπτό... Χρειάζονται για όλα αποδείξεις, έχω τις δικές μου αμφιβολίες αν έχουν γίνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι".
 
"Αν χρειαστεί να πάμε σε οποιοδήποτε δικαστήριο θα πάμε".
 
"Ζητάμε την ελάχιστη δικαίωση".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο