Ντέρμπι δικεφάλων ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων για τη 2η θέση της Super League στις 21:00 και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!  

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει απόδοση 2.12, η ισοπαλία δίνει 3.62 και η ΑΕΚ δίνει απόδοση 3.92. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.20, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.65, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.95 και το No Goal δίνει 1.80. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο ΠΑΟΚ δίνει 1.77, να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ προσφέρεται με απόδοση 2.50 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.00. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δίνει απόδοση 3.25 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δίνει 6.30. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 2 γκολ η απόδοση είναι στα 3.50, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 6.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εδώ.

Στο ματς της Primera Division, η νίκη της Βαλένθια δίνει απόδοση 2.64, η ισοπαλία δίνει 3.24 και η Μπιλμπάο δίνει απόδοση 3.18. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.37, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.59, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.97 και το No Goal δίνει 1.78. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Βαλένθια δίνει 2.00, να σκοράρει πρώτη η Μπιλμπάο προσφέρεται με απόδοση 2.25 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.05. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Βαλένθια δίνει απόδοση 4.15 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μπιλμπάο δίνει 5.00. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 2 γκολ η απόδοση είναι στα 3.50, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 7.25.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Βαλένθια-Μπιλμπάο εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο