Να σπάσουν την «κατάρα» του Κιέβου οι Γερμανοί

Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου που θα γίνει την ίδια ώρα (21:45) η Ουκρανία θα φιλοξενήσει τη Γερμανία στο Κίεβο.

Η Ουκρανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της με τρεις βαθμούς, έχοντας ένα μόλις περισσότερο από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της απέναντι στην ουραγό του ομίλου Ελβετία πήρε τη νίκη με 2-1, ενώ στο επόμενο της με αντίπαλο την Ισπανία δέχθηκε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0.

Απόψε, κόντρα στους Γερμανούς, έχοντας την προϊστορία υπέρ της θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει μακριά από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την πρώτη που οδηγεί στα πλέι οφ του Euro που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη, η Γερμανία βρίσκεται στη τρίτη θέση, έχοντας δύο βαθμούς, αγνοώντας μέχρι στιγμής τη νίκη στο θεσμό. Κόντρα στους Ουκρανούς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό των παικτών του Γιόακιμ Λεβ πέρα από τη νίκη, η οποία σε συνδιασμό με τυχόν έκπληξη της Ελβετίας στην Ισπανία μπορεί να τους φέρει επικεφαλείς του ομίλου.

Προϊστορία: Σε έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις μέσα-έξω οι Γερμανοί μετρούν τρεις νίκες, με τα άλλα τρία παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. Όπως βλέπουμε πιο κάτω και οι τρεις ισοπαλίες έχουν έρθει με γηπεδούχους τους Ουκρανούς. Αυτός είναι και ένας λόγος παραπάνω για τους Γερμανούς να σπάσουν την «κατάρα» και να αποδράσουν από το Κίεβο με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

12.06.16

EUR

Germany

Ukraine

2 : 0

11.11.11

FI

Ukraine

Germany

3 : 3

14.11.01

WC

Germany

Ukraine

4 : 1

10.11.01

WC

Ukraine

Germany

1 : 1

07.06.97

WC

Ukraine

Germany

0 : 0

30.04.97

WC

Germany

Ukraine

2 : 0

Turbo Cash: Το Turbo CASH είναι εδώ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο