Η συνεισφορά στους συνανθρώπους μας συνεχίζεται

Η Meridian συνεχίζει το κοινωνικό της έργο προσφέροντας όχι μόνο χρηματικό πόσο άλλα και προσφέροντας εξοπλισμό σε ιδρύματα και οργανλωσεις, αλλά ακόμη διοργανώνοντας εκδηλώσεις, με απώτερο σκοπό τη βοήθεια στον συνάνθρωπο μας σε οποιαδήποτε ηλικία και καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη.

Δεν υπάρχει κάποιος στόχος μέσω αυτής μας της πράξης. Η φιλανθρωπία ετυμολογικά σημαίνει «αγάπη του ανθρώπου», αυτό είναι που έχουμε ως σκοπό, να δώσουμε εκτός από την βοήθεια που χρειάζεται ο συνάνθρωπος μας, αγάπη από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών μέσω του αφιλοκερδώς εθελοντισμού μας, για το κοινό καλό, με έμφαση στην ποιότητα της ζωής κυρίως σε δύσκολες περιόδους όπως αυτές που τώρα ζούμε.

Είναι μεγάλη η συγκίνηση όταν προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα όταν απλώς παίρνεις πίσω ένα χαμόγελο και ξέρεις ότι με την πιο μικρή σου πράξη έχει προσφέρει τόσα πολλά σε κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη, και αυτό είναι που θέλει να κάνει η Meridian, να βοηθήσει στις πραγματικές αξίες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο