Κύπελλο Coca-Cola: Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου

Η διοργάνωση του φετινού Τελικού το Σάββατο, 15 Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ, αποτελεί ορόσημο για τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού συμπληρώνονται 60 χρόνια στήριξης μέσω της χορηγίας της Coca-Cola, κατατάσσοντάς την ως την μακροβιότερη χορηγική συνεργασία στην Ευρώπη.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου η Ανόρθωση Αμμοχώστου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που ήταν αντίπαλοι και στον πρώτο τελικό Κυπέλλου που αθλοθέτησε η Coca-Cola την περίοδο 1961-62, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο φετινό τελικό.

Ο Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola, έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας,  θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που είναι απαραίτητη η προβολή του αθλητικού ιδεώδους και η ενίσχυση του αισθήματος ευγενούς άμιλλας που διέπει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο φετινός Τελικός σηματοδοτεί μια ημέρα αισιοδοξίας τόσο για την Coca-Cola, όσο και για τον αθλητισμό, αφού θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων, στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε. Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, τον αγώνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν 3420 θεατές, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση Safepass.

Η συνέντευξη τύπου του 78ου Τελικού του Κυπέλλου Coca-Cola θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ, στις 12:00 το μεσημέρι και θα γίνει στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ, κου Γιώργου Κούμα και εκπροσώπων της χορηγού εταιρείας Coca-Cola.  Οι διαγωνιζόμενες ομάδες της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού θα εκπροσωπηθούν με τους Προέδρους, τους προπονητές και τους αρχηγούς τους.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο τελικός του Σαββάτου θα αρχίσει στις 20:30 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε ανοικτή ζώνη από τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα Κύπρου και γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Ανόρθωση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο