Άρχισαν οι εγγραφές στο 2on2 τουρνουά Basketball by Stoiximan!

Άρχισαν οι εγγραφές για το μεγάλο παγκύπριο τουρνουά 2on2 Basketball by Stoiximan που διοργανώνεται από το Cyprusbasket.net και διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στις 25 και 26 Μαΐου, στο οποίο θα δώσει το παρών ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής καλαθόσφαιρας, Δημήτρης Διαμαντίδης! Το τουρνουά που θα γίνει στο κλειστό «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Στροβόλου και του Δημάρχου του, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Ήδη υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από παίκτες και λάτρεις της καλαθόσφαιρας για το 2on2 Basketball by Stoiximan, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν σε αυτό το λινκ: https://2on2basketball.com/#participate

Λίγα λόγια για το 2on2 Basketball Tournament by Stoiximan

Το event 2on2 Basketball Tournament by Stoiximan θα γίνει στο γήπεδο «Κώστας Παπαέλληνας» του Κεραυνού στον Στρόβολο, στο κλειστό αλλά και στα ανοιχτά του γήπεδα, από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου. Θα διαγωνιστούν 144 δυάδες, δηλαδή 288 παίκτες, χωρισμένοι σε τρεις κατηγορίες: αγόρια, κορίτσια και mixed. Αντιλαμβάνεστε πως στην κατηγορία mixed θα υπάρχουν δυάδες που θα αποτελούνται από ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Μεγάλος χορηγός είναι o Stoiximan, που στηρίζει αυτή την μεγάλη μπασκετική γιορτή. Θα είναι μια μπασκετική παραμυθούπολη, ένα μπασκετικό πανηγύρι, όπου όλο το τριήμερο θα υπάρχουν τα πάντα που αφορούν το μπάσκετ. Πέρα των χώρων των διαγωνισμών, θα υπάρχουν χώροι για παιδιά όπου θα μπορούν να παίξουν και να σουτάρουν στα καλάθια, θα υπάρχουν άνθρωποι να προσέχουν τα παιδιά και γενικά ο χώρος θα είναι στημένος με τέτοιον τρόπο, ώστε να διασκεδάζουν όλοι, μικροί-μεγάλοι.

Στο τουρνουά θα υπάρξουν οι εννιά κατηγορίες και την Κυριακή θα γίνει το main event του τουρνουά. Δηλαδή οι τελικοί της κάθε κατηγορίας, παράλληλα με διάφορες εκδηλώσεις. Θα υπάρξει και το Celebrity game στο οποίο θα συμμετάσχει ο Θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Ο μεγάλος καλαθοσφαιριστής θα βρίσκεται στο τουρνουά από τις 25 Μαΐου, όπου θα διαγωνιστεί και σε διαγωνισμό τριπόντων εναντίων θρύλων της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, όπως ο Κώστας Στυλιανού, Κώστας Εγγλέζος, Γιώργος Αναστασιάδης, Πάνος Σερδάρης, Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Βλάντο Λούκιτς. Θα υπάρχει και το Celebrity game όπου θα χωριστούν οι ομάδες σε Green Team και Red Team. Της Green Team θα ηγηθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης και της Red Team, η Ελεάννα Χριστινάκη, διεθνής καλαθοσφαιρίστρια της Εθνικής Ελλάδος, η οποία έχει μεγαλώσει στην Κύπρο. Επίσης θα υπάρχουν half court shots (σουτ από το κέντρο του γηπέδου) και skills challenge.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και κάνετε εγγραφή στο  www.2on2basketball.com.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο