Η νέα καμπάνια της Χαραλαμπίδης Κρίστης το μοναδικό κυπριακό love brand το γαλατάκι

Με αποδέκτες τους νέους κάθε ηλικίας που λατρεύουν τη δράση στη ζωή τους, η Χαραλαμπίδης Κρίστης ξεκινά  την 1η Ιουνίου , τη Παγκόσμια Μέρα Γάλακτος, μια πολυδιάστατη digital καμπάνια, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σε όλους μας, γαλατάκι. Με γενικό τίτλο καμπάνιας «Αυτό είναι το γαλατάκι σου» αναδεικνύονται μέσα από  τρεις θεματικές ενότητες, που είναι η Ενέργεια, η Πρωτεΐνη και η Αποκατάσταση, τα ουσιαστικά διατροφικά οφέλη που προσφέρει το γαλατάκι στον οργανισμό μας!

Το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι το μόνο από φρέσκο γάλα, είναι θρεπτικό, τονωτικό, υγιεινό και απολαυστικό και  συνδυάζει υδατάνθρακες και πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας, τον απαραίτητο όγκο υγρών για ενυδάτωση, αμινοξέα και  ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, φώσφορο και νάτριο. Συνεπώς, καλύπτει τις απαιτήσεις για ενέργεια  πριν ή κατά  τη διάρκεια της απλής ή έντονης άσκησης, την ανάγκη για δύναμη κατά την άθληση και για μυϊκή  αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό Landing Page http://charalambideschristis.com.cy/pantastizoimas/ στο site της Χαραλαμπίδης Κρίστης, με λεπτομερή πληροφόρηση σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει, το  μοναδικό love brand, το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, που εδώ και δεκαετίες, είναι στην κορυφή της προτίμησης μας, μία καθημερινή μας απόλαυση, μία διαχρονική διατροφική επιλογή μας, είναι …Πάντα Στη Ζωή Μας!

#galataki #PantaStiZoiMas
#CharalambidesChristis #ToKaliteroMas

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

#CharalambidesChristis
#ToKaliteroMas
Follow #CharalambidesChristis :
Website: http://charalambideschristis.com.cy/
#myMilk: https://www.mymilk.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο