Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών από την Global Sports Division

Η Global Sports Division, διοργανώνει δοκιμαστικά για αγόρια και κορίτσια που παίζουν ποδόσφαιρο, ηλικίας 15 – 18 χρόνων,  με στόχο την αξιολόγηση τους για δυνατότητα εξασφάλισης αθλητικής υποτροφίας για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Tα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 6:00μμ στο Γήπεδο του Κύκκου στην Λευκωσία.

Η Global Sports Division, που είναι παράρτημα του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education, έχει στόχο  την σωστή και έγκυρη καθοδήγηση μαθητών για εξασφάλιση πλήρων αθλητικών υποτροφιών σε ένα από τα πανεπιστήμιο της Αμερικής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αποκλειστικής αντιπρόσωπος που έχει με την United Sports USA.

Η United Sports USA εξειδικεύεται στην εξασφάλιση αθλητικών υποτροφιών σε ταλαντούχους αθλητές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αμερικανικά πανεπιστήμια, με 100% επιτυχία. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν εξασφαλίσει πάνω από 20.000.000 δολάρια σε υποτροφίες σε μαθητές/αθλητές από 20  διαφορετικά έθνη από όλο τον κόσμο.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Αγόρια και κορίτσια (ποδοσφαιριστές/στριες) ηλικίας 15 έως 18 ετών

Πρέπει να φοιτούν σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης

Να μην έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα

Όσοι ποδοσφαιριστές/στριες επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Global Education στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022 για να προμηθευτούν την φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν στο e-mail: sports@globaleducationcy.com μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο