Γιορτή για τους λάτρεις των αυτοκινήτων της Subaru

Μια αλλιώτικη γιορτή διοργανώθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου στους εκθεσιακούς χώρους της Geo. Pavlides Automotive στη Λευκωσία. To πρώτο Subiefest κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες φίλους των αυτοκινήτων της Subaru που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά πέραν των τριάντα μοντέλων της θρυλικής Ιαπωνικής μάρκας της Subaru

Οι ιδιοκτήτες των Subaru ξεκίνησαν ο καθένας από την πόλη του και συναντήθηκαν στο χώρο στάθμευσης του σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία. Από εκεί, σε σχηματισμό, κατευθύνθηκαν προς στους εκθεσιακούς χώρους της Geo. Pavlides Automotive σε ένα πραγματικό φεστιβάλ που διήρκησε από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το απόγευμα.

H εταιρεία Geo. Pavlides Automotive στήριξε την εκδήλωση, με τους φίλους της μάρκας με το σήμα των «Πλειάδων» στο καπό να απολαμβάνουν μια πραγματική γιορτή της Subaru παράλληλα με μουσική από τον Dj Giorgos K. Στον ίδιο χώρο διοργανώθηκε και ένας διαγωνισμός για να βραβευτεί το ομορφότερο Subaru της συνάντησης. Φυσικά οι ιδιοκτήτες και φίλοι των αυτοκινήτων της Subaru δεν ξέχασαν τους δύο αδικοχαμένους αγωνιστικούς πρεσβευτές της Subaru στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, Colin McRae και Richard Burns.

Χορηγοί του φετινού Subiefest ήταν οι Geo. Pavlides Automotive, Stickerstore by Artbox, Centurion Designs και Fast and Furious Motorsports. Τη γιορτή υποστήριξε το Subaru Owners Club Cyprus.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο